C.G. Jung i Danmark Download pdf-fil C.G. Jung i Danmark
Drømmegruppe

Drømmegruppe

v/ Hanne Urhøj.

Drømmen er sjælens budbringer og, ifølge Jung, det ubevidstes kommentar til det bevidste liv – i symbolsk form. Den er kompenserende, og så er den final; den kompenserer den bevidste indstilling og peger fremad på det, som er på vej i psyken.
Udover denne grundlæggende forståelse er der mange veje til at gå i dialog med drømmen. Jeg er fx meget optaget af transportmidler i drømmen. De kan opfattes som symbolske billeder på den psykiske proces. Man kan se på, om der er noget, der mangler i en ellers tydeligt afbalanceret helhed i drømmen. Eller man kan se på fortællestrukturen. Er drømmen bygget op som et græsk drama eller blot et kraftfuldt billede? Freud sagde, at drømmen er kongevejen til det ubevidste, hvilket Jung skærpede ved at sige, at drømmen er kongevejen til vores komplekser. Og blandt andet derfor skal vi være nænsomme, når vi i gruppen nærmer os drømmen.
Se mere på: http://www.jungforalle.dk/droemme/

Dato: Torsdage, den 9., 16., 23. og 30. januar + 6. februar 2020 i alt 5 gange. Kl: 19:00 – 21:45. Bemærk den forlængede tid!
Sted: Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, Kbh. K
Pris: Kr. 450,- for alle 5 aftener. Kun for medlemmer

Max. 8 deltagere; forhåndstilmelding og -betaling til hele forløbet. Få ledige pladser