C.G. Jung i Danmark Download pdf-fil C.G. Jung i Danmark

Foredrag i Jung Foreningen d. 05.11. gennemføres med ekstra begrænsninger

DEN DOBBELTE SKYGGE HOS TO MODERNE FORFATTERE:
Elena Ferrante og Dy Plambeck

Foredrag nr. 6 v/ Connie Bork. Se programmet HER

(Klik på Læs mere, så kommer linket frem i teksten) Vi har været i kontakt med flere instanser, blandt andet coronahotlinjen og Kulturhuset Union, og vi har fået grønt lys til at afholde vores foredrag, så længe deltagernesidder på rækker med god afstand og alle vender ansigtet den samme vej. Desuden er det et krav, at deltagerne har mundbind på, inden de går ind i kulturhuset. I det hele taget skal der bæres mundbind, når man står op. Man må tage mundbindet af, når man sidder ned.

Der skal være hhv. 2 eller 3 meter mellem foredrageholderen og første række af tilhørere alt efter om foredragsholderen sidder ned eller står op.

Vi skal desuden huske at overholde afstandskravet på 1 meter, når vi holder pause.

Vi sørger for udluftning undervejs.

Det er ikke muligt at købe kaffe og te i forbindelse med foredraget.

Det er muligt at afholde foredragene i Jung Foreningen, fordi de kun varer 2 timer, og fordi vi sidder ned på faste pladser under hele foredraget, hvorimod en konference, der indebærer gruppearbejde og frokost ikke kan gennemføres efter de nye coronarestriktioner.

Forhåndstilmelding på [email protected] er nødvendig, så vi kan overholde det tilladte antal personer i vores lokale, Cielo på 3. sal i Kulturhuset Union, Nørre allé 7, 2200 Kbh. N