C.G. Jung i Danmark Download pdf-fil C.G. Jung i Danmark
Forhåndstilmelding til foredrag i Jung Foreningen fra 8.10.2020

Forhåndstilmelding til foredrag i Jung Foreningen fra 8.10.2020

Af hensyn til coronasituationen har vi i bestyrelsen besluttet, at vi fra og med Thomas Nordbys foredrag om ”Gösta Berlings saga” d. 8. oktober dels vil begrænse antallet af tilhørere til 25 personer, og dels vil indføre en forhåndstilmelding uden obligatorisk forhåndsbetaling[email protected].

Det sidste gør vi, for at ingen uforskyldt skal gå forgæves. De tilmeldte får pr. mail besked om, at de har reserveret en plads, og at de skal møde op senest kl. 19.15 og betale ved døren, med mindre de har forudbetalt på Mobile Pay (til 31 34 36 42 – Martin Klitgaard, med angivelse af hvad betalingen dækker) eller på netbank (reg.nr:1551, konto nr: 9921842). Hvis man ikke er mødt op senest kl. 19.15, bortfalder reservationen. De ubesatte pladser sælges ved døren umiddelbart efter og frem til foredragets start kl. 19.30 til dem, der møder op ‘på chancen’. Vi opfordrer indtrængende til, at I, der har reserveret en plads, skriver til os så hurtigt som muligt på foreningens mailadresse ovenfor, hvis I alligevel ikke har mulighed for at komme, så andre kan få chancen for at forhåndstilmelde sig.

 

Vi minder lige om, at vores nye foredragslokale i Medborgerhuset Union på Nørre Allé 7, 3. sal, lokale 305, er godkendt til 32 personer under pandemien, så når vi begrænser deltagerantallet til 25, kan vi sikre ekstra god afstand mellem tilhørerne. Der er desuden gode muligheder for udluftning i lokalet, ligesom stole er sprittet af på forhånd, og der står håndsprit ved døren.

Der er café i stueplan; den lukker kl. 20, så det vil være en god idé at forsyne sig inden foredraget.

 

Vi håber at se mange af jer til resten af sæsonens arrangementer. Det har heldigvis vist sig, at vi trods pandemien har haft et pænt fremmøde til de to foredrag og til Jungcafeen i september under ansvarlige forhold.