C.G. Jung i Danmark Download pdf-fil C.G. Jung i Danmark
Grandiositet – 2- dages konference på Jung Instituttet d. 5. og 6. oktober

Grandiositet – 2- dages konference på Jung Instituttet d. 5. og 6. oktober

Jung Instituttets to-dages konference d. 5. og 6. oktober handler om grandiositet. Klik på læs mere og se det spændende program

Da Aksel Sandemose skrev Janteloven, hvis første bud er: Du skal ikke tro, du er noget,” satte han fingeren på et ømt punkt. Vi har det svært her i landet med personer, der er for glade for dem selv. Men hvornår er selvglæden egentlig for stor eller for lille? Omnipotens er en del af den sunde udvikling i barndommen, og en realistisk selvfølelse tegn på modenhed hos voksne. Den negative omnipotens ser vi sommetider som et grandiost forsvar, men den er også udtryk for en pinefuld narcissistisk forstyrrelse, der på det personlige plan kan have store konsekvenser både for den der er ramt, og for dem der rammes af vedkommendes selvkredsende projektioner, der ofte skader relationsevnen. I analysen kan den ligeledes være vanskeligt at arbejde med for alle parter. Og på det arketypiske plan fører det grandiose måske til det vi kalder ondskab.

C.G. Jung Instituttet indbyder til en 2-dages konference om selvfølelse og grandiositet. Der vil være foredrag på både engelsk og dansk, samt mulighed for at diskutere både i grupper og plenum. Velkommen d. 5 og 6 oktober 2019 i Hvidehus på Valbygaardsvej 64 A i Valby.

Program for todages konference 5. og 6. oktober 2019