C.G. Jung i Danmark Download pdf-fil C.G. Jung i Danmark
Drømmegruppe i Jung Foreningen fra d. 5. januar.

Drømmegruppe i Jung Foreningen fra d. 5. januar.

Drømmegruppen med Petrusjka Jeiner starter torsdag d. 5. januar kl. 19.00 – 21.30 og fortsætter de næste torsdage – i alt 5 gange.

I drømmegruppen vil vi bestræbe os på at undersøge drømmen på dens egne præmisser, for drømmens sprog er på én gang meget præcist og samtidigt svært at forstå. Vi skal give os selv lov til at være åbne, mystificerede og forundrede i arbejdet med drømme.
Jung refererede flere gange til et citat i Talmud, der siger, at drømmen er sin egen fortolkning. Det underbygger hans egen holdning om, at drømmene ud- trykker nøjagtigt det, de siger. Drømmesproget er altså ikke en forklædning, som Freud mente.
Drømmene kommer fra de ubevidste lag i psyken og skildrer drømmerens indre situation. De kan fungere som billede på eller kommentar til drømme- rens situation, som den faktisk er, og ikke som man med sin vågne, bevidste holdning tror den er eller gerne vil have den til at være. Hver især har vi vores personlige drømmesprog, og bl.a. derfor er drømmen og drømmeren uadskilleligt forbundne.
I drømmegruppen arbejder vi med deltagernes drømme og aftaler fra gang til gang, hvem der har lyst til at lægge deres drømme frem.

Dato: Torsdage, den 5., 12., 19. og 26. januar + 2. februar 2023
i alt 5 gange.
Kl: 19:00 – 21:30. Bemærk den forlængede tid!
Sted: Kulturhuset Indre By.
Charlotte Ammundsens Plads 3, 1359 Kbh. K.
Pris: Kr. 450,- for alle 5 aftener. Kun for medlemmer