C.G. Jung i Danmark Download pdf-fil C.G. Jung i Danmark
Jung Foreningen 2019/2020 PROGRAM

Jung Foreningen 2019/2020 PROGRAM

Nu er det nye program for Jung Foreningen udkommet og sendt i papirudgave til medlemmerne. Klik på ‘læs mere’ og læs om og download det nye program

Jung Foreningen Program 2019/2020

Velkommen til sæsonen 2019 / 2020 i Jung Foreningen, København!

Dette program for Jung Foreningen rummer endnu engang spændende og varierede tilbud til vores medlemmer og andre interesserede i sæ- sonen 2019/20.
I programmet præsenterer vi som sædvanlig en række foredrag samt vores årligt tilbagevendende drømmegruppe. Som noget nyt i år er det jungiansk analytiker Hanne Urhøj, der står for drømmegruppen.
I den kommende sæson genoptager vi efter et års pause en drømmematrix i samarbejde med Selskabet for Jungiansk Socioanalyse. Den er lagt i efteråret. Det er jungiansk analytiker Lilla Monrad og seniorkandidat Petrusjka Jeiner, der varetager drømmematrixen.
Aksel Haaning genoptager ligeledes efter en pause på et år en studiekreds i foråret om Jungs ‘Røde Bog’ og dens idéhistoriske rødder. Både studiekreds og drømmematrix var savnet i sidste sæson.

Vores arrangementer finder alle sted i Kulturhuset Indre By på Charlotte Ammundsens Plads.

Ligesom tidligere vil foredragene rumme både kliniske og kulturdebatterende emner. Blandt de kliniske emner er ”Den indre have” om symbolers hjælp i sorgprocessen ved psykolog Lene Jen- sen, ”Skyggen” ved Lilla Monrad og Petrusjka Jeiner, ”Individuation” ved jungiansk analytiker Kim Bangshøj og psykedeliske oplevelser med psilocybin ved psykolog Dea Siggaard Stenbæk.
De kulturdebatterende emner ser på en ny tids kvindeskikkelser i film og tv-serier ved seniorkandidat Eva Sophia Myers, Jung som taler og underviser ved Aksel Haaning og ”Moby Dick” – en myte om havets og sindets dybder ved Thomas Nordby.

Vi håber at se rigtig mange af jer til vores arrangementer. Vel mødt og god fornøjelse.

Bestyrelsen for Jung Foreningen, København.