C.G. Jung i Danmark Download pdf-fil C.G. Jung i Danmark

Jungforeningens program for sæsonen 2022-2023

Velkommen til sæsonen 2022 / 2023
i Jung Foreningen, København! 

Aldrig har vi budt på så mange aktiviteter som i den kommende sæson. Vi vender, efter to år i Kulturhuset Union, tilbage til vores gamle lokaler i Kulturhuset Indre By på Charlotte Ammundsens Plads.


Programmet for den kommende sæson rummer syv foredrag med både kliniske og kulturanalytiske emner. Thomas Møgelberg taler om ’Mystiske og numinøse oplevelser i det terapeutiske rum’, Thomas Gitz-Johansen om ’Åndens arketype’ og astrolog Henrik Bisbo om ’Jung og astrologi’ i efteråret 2022, mens Aksel Haaning taler om ’Naturens Lys’ og trækker en linje gennem sit forfatterskab og sine foredrag i foreningen i mere end tyve år. Michael Søderberg, der er EFT-terapeut, taler om Dissociation; Lilla og Tinna Monrad taler om ’Stumhedens psykologi’, og Nikolaj Knub holder forårets sidste foredrag om ’Aktiv imagination’.
Mei-Fun Kuang starter en ny Social Dreaming Matrix (på engelsk), der løber over hele sæsonen. Aksel Haaning afvikler den aflyste studiekreds om ’Aurora’ i efteråret 2022.
Lone Gadegaard afholder seminar om Kieslowskis filmtrilogi ’Rød – Hvid – Blå’, og Thomas Møgelberg og Birgit Kunov står for en workshop om Aktiv imagination sidst på foråret efter Nikolaj Knubs foredrag om emnet. Der vil også blive afholdt en drømmegruppe med Petrusjka Jeiner, og desuden vil der blive afholdt to Jung Cafeer, én i efteråret (med temaet Komplekser) og én i foråret.
Jungforeningens program 2022-2023.