C.G. Jung i Danmark Download pdf-fil C.G. Jung i Danmark

Man vil typisk opsøge en terapeut i forbindelse med en personlig krise eller hvis der er noget ved ens reaktionsmønstre, man gerne vil blive bedre til at forstå. Jungiansk psykoanalyse / – psykoterapi gør det muligt for den enkelte at se nærmere på hvilke kræfter der er i spil i hans eller hendes liv.

Prøv at følge dette link til den side, hvor vi forklarer noget mere om den jungianske psykologi og om, hvad vi kan hjælpe med. Hvad er jungiansk psykologi?

Du kan også se fortegnelsen over vores medlemmer, som alle er uddannede jungianske analytikere og medlemmer af DSAP og IAAP, og som tager klienter i analyse. Klik her: Analytikerlisten

Du kan også vælge en uddannet jungiansk psykoterapeut MPF, som har taget den 4-årige uddannelse ved Jung Instituttet København, som giver medlemskab af Psykoterapeutforeningen Klik her: Jungianske psykoterapeuter

Der er også en mulighed for at gå i analyse til reduceret pris hos en seniorkandidat ved Jung Instituttet København. Klik på dette link seniorkandidater og se, hvordan du kan få en henvisning.

Vil du gerne gå i jungiansk psykoanalyse