Nyheder Nyheder – C.G. Jung i Danmark NyhederC.G. Jung i Danmark Download pdf-fil C.G. Jung i Danmark

Tiende essay

Læsning til sommerferien: The PHANTOM of the OPERA – Musik som forløser Med udgangspunkt i sin nysgerrighed og eksempler fra cases i sin praksis, belyser jungiansk analytiker Christel Bormann, hvordan musik kan forstås som symbol og skabe bro mellem det ubevidste og det bevidste i terapeutiske forløb.

Læs mere

Niende essay i serien “Eventyr viser vejen til os selv”

Med eksempler fra sin praksis beskriver jungiansk analytiker Charlotte Sjöström, hvordan man kan inddrage eventyr som et kreativt redskab i arbejdet med klienter, som har en svær stressproblematik forårsaget af følelsesmæssigt fortrængte problematikker, som til sidst har givet sig udslag i fysiske symptomer.

Læs mere

PERSONA

25. maj kl 18.00 holder Dorte Odde et oplæg om Jung’s begreb persona på Øst for Paradis, biograf i Århus, umiddelbart før filmen PERSONA af Berman vises.

Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede er tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor vi udsender meddelelser fra de foreninger, der er med i Jung i Danmark, og hvis du har lyst til at modtage de seneste nyheder / informationer / opdateringer, så klik på knappen herunder.

Læs mere