Nyheder Nyheder – C.G. Jung i Danmark NyhederC.G. Jung i Danmark Download pdf-fil C.G. Jung i Danmark

God sommer

C.G. Jung i Danmark ønsker vores gæster og følgere god sommer. Jungforeningens nye program lægges op her på hjemmesiden først i august. Medlemmer af foreningen modtager også programmet med post først.

Læs mere

Essayrække “Eventyr viser vejen til os selv”

Under denne titel bringer vi i det næste års tid en række essays, skrevet af jungianske analytikere og seniorkandidater ved C.G. Jung Instituttet. Med udgangspunkt i primært eventyr, men også med referencer til film, musicals og science-fiction, belyses aspekter af menneskets indre psykologiske processer.

Læs mere

Grundkursus i Analytisk Psykologi

Programmet til Jung Instituttets næste grundkursus i analytisk psykologi er nu lagt på hjemmesiden og udsendt gennem vores nyhedsbrev. Kursusbeskrivelse: Et 1-årigt kursusforløb, der gennem en kombination af teori og praksis vil introducere deltagerne til grundbegreberne i den analytiske psykologi og give forståelse for og indsigt i, hvordan den indre og ydre verden interagerer og

Læs mere

Jung Instituttets én-dags konference flyttet fra d. 15. maj til d. 7. november 2020

Jung Instituttet har flyttet forårets aflyste én-dags konference til 7. november 2020.  Religion i terapi, kan man det? Og hvordan kan det se ud?- Om en mulig funktion af religiøse symboler i analyse og terapi set med jungianske briller. Foredragsholder Henriette Heide-Jørgensen jungiansk analytiker IAAP/DSAP og MPF, Doctor of Philosophy in Psychoanalytic Studies (PhD),

Læs mere

Udskydelse af foredrag i Jung Foreningen København

Udskydelse af sæsonens to sidste foredrag grundet coronavirus COVID-19 Det er med beklagelse at Jungforeningen København må udskyde Kim Bangshøjs foredrag ”Individuation som nøglebegreb i den analytiske praksis” til torsdag 24. september og Dea Siggaard Stenbæks foredrag ”Hjernen under påvirkning af psilocybin og den psykedeliske oplevelse” til torsdag 22. oktober. 

Læs mere