Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://cg-jung.dk.

Hvilke personlige data har vi på hjemmesiden?

Listen Kontakt og Adresser DSAP

Alle personer på listen er Jungianske Analytikere med medlemsskab af DSAP. Alle har givet skriftligt tilsagn om at stå på listen.

Listen Seniorkandidater ved Jung Instituttet

Alle personer på listen er Seniorkandidater ved C.G. Jung Instituttet. Alle har givet skriftligt tilsagn om at stå på listen.

Henvisning til andre websider

Adresser på dette websted rummer i nogle tilfælde links til andre hjemmesider. Og links henviser direkte til andre hjemmesider.
En sådan hjemmeside indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

Analytics

Deling af data

Vi deler ikke aktivt data med nogen andre. Men de personlige oplysninger ligger frit tilgængeligt på hjemmesiden.

Hvor længe vi gemmer data

Vi gemmer data om medlemmer hhv. seniorkandidater, så længe de er medlemmer hhv. seniorkandidater, eller indtil de evt. har bedt om at blive fjernet fra de respektive lister.

De enkeltes rettigheder over sine data

Medlemmer og seniorkandidater kan bede om, at vi sletter de personlige data, vi har om dem. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Din kontaktinformation

Såfremt du har nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte [email protected]

Yderligere information

Mailinglisten

Mailinglisten bliver designet i MailChimp, som tager persondatasikkerhed meget alvorligt. Læs om deres pensondatapolitik på følgende link:  https://mailchimp.com/legal/privacy/

Mailinglisten rummer navn og mailadresse på de personer, som har tilmeldt sig mailinglisten. Disse oplysninger anvendes udelukkende til at udsende besked om nyheder inden for den jungianske verden, besked om eventuelle ændringer eller aflysninger samt en reminder om kommende arrangementer.

Man kan til enhver tid bede om at få oplyst sine data på listen, og man kan til enhver tid bede om at blive slettet fra listen enten ved at skrive til [email protected] eller ved at anvende frameldingsknappen (unsubscribe) nederst i hver udsendt mail.