C.G. Jung i Danmark Download pdf-fil C.G. Jung i Danmark

Jungforeningen tager hul på en ny sæson

Jung Foreningens nye sæsonprogram er nu tilgængeligt.

Programmet for den kommende sæson er på plads. I efteråret holder Jens Windeleff foredrag om kvinderne omkring Jung, et karakterologisk studie; Jetthe Fabiola taler om pigers individuationskrise og deres frigørelse fra mor-symbiosen og Jesper Hegelund Bertelsen kommer i sit foredrag ind på, hvordan man selv kan arbejde på sin helbredelse fra alvorlig psykisk sygdom uden om det psykiatriske system med dets diagnoser. I foråret taler Nina Baun om naturbaseret terapi og demens, mens Petrusjka Jeiner og Lilla Monrad holder foredrag om parforhold.

De populære gratis Jung Cafeer fortsætter i næste sæson. Temaet for efterårets café er Døden med oplæg af Martin Klitgaard. Her fastlægges også temaet for forårets café. Der vil ligeledes blive afholdt en drømmegruppe efter nytår med Petrusjka Jeiner kun for medlemmer og en åben ’Social Dreaming Matrix’ på engelsk med Mei-Fun Kuang, der løber over efterår og forår. Workshop om aktiv imagination genoptages i foråret. Deltagelse i workshoppen kræver også medlemskab.

Det nye kontingentår starter nu 1. september og kontingentet er uændret:
Pensionister/studerende: 100 kr. ”Almindeligt” medlemskab: 150 kr. Parmedlemskab: 200 kr. Indbetal på MobilePay til nr. 36186 eller overfør til konto 1551 – 9921842.
Husk at skrive dit navn. Vi sender en kvittering på mail, hvis vi har din mailadresse.

Se program 2023-24.

Jung Foreningen har en Facebook-side, hvor vi også annoncerer vores arrangementer. Siden har 380 følgere i skrivende stund. Link til siden er: Facebook.com/Jung Foreningen i København.

Desuden vil de enkelte arrangementer også fremover blive annonceret i det elektroniske nyhedsbrev, kort før de afvikles.